Huhtikuu

Kuukaudet vierivät ja meillä on joka kuukausi arvonta, jonka pääpalkintona on kuukauden jäsenyys Ole.Fit Kurikkaan! Arvonnan löydät kilpailu välilehdeltä. Psst kerro ystävällesi meidän kilpailusta.

Joka kuukausi ei tietenkään sama henkilö voi voittaa, joten laitetaan sinulle jäsenyys kuntoon! Asiakaspalvelun aukiolojen aikana, kun käyt laittamassa jäsenyyden voimaan, saat samalla ohjauksen laitteillemme.


Fit kurikka -sovellus

Lataa sovellus ja rekisteröidy!

Sovelluksen kautta pystyt kätevästi ostamaan kerta käynnin, kymppi kortin tai kuukauden jäsenyyden. Helppoa! Sovelluksesta löytyy myös meidän lisäravinteet, e-passin lataus ja valmennukset! Et välttämättä tarvitse fyysistä salikorttia, sovelluksen avulla pääset vaivatta avaamaan salin oven. Näin sinun ei tarvitse etsiä salikorttia, vaan nappaat puhelimen mukaasi ja salille!

Uudet asiakkaat

Verkkosivuiltamme löytyy veloitukseton treeniohjelma uusille asiakkaille. Osta ohjelma normaalisti, niin kuin ostaisit jäsenyyden. Sen jälkeen lataa Step2fit -sovellus, rekisteröidy ja aloita treenaaminen treeniohjelman avulla.

Lisää ohjausta treeneihin saat meidän Personal trainereiltamme Joonakselta ja Lasselta. He laativat ohjelmat Step2fit -sovelluksen avulla. Sinun ei tarvitse siis ladata uutta sovellusta!