Toukokuu

Kesäkortti taas myynnissä!! Kesäkortti tarjous voimassa 6.5-20.5.2024. kesäkortti uusille ja palaaville asiakkaille 12 viikkoa hintaan 99€ kesäkortti on MÄÄRÄAIKAINEN tuote joka päättyy 12 viikon kuluttua ostopäivästä. Lataa Fit Kurikka sovellus play kaupasta tai app storesta. Sisäänpääsy kuntosasalille sovelluksella, kun hyväksyt sijainnin käytön sovellusta käyttäessä

Fit kurikka -sovellus

Lataa sovellus ja rekisteröidy!

Sovelluksen kautta pystyt kätevästi ostamaan kerta käynnin, kymppi kortin tai kuukauden jäsenyyden. Helppoa! Sovelluksesta löytyy myös meidän lisäravinteet, e-passin lataus ja valmennukset! Et välttämättä tarvitse fyysistä salikorttia, sovelluksen avulla pääset vaivatta avaamaan salin oven. Näin sinun ei tarvitse etsiä salikorttia, vaan nappaat puhelimen mukaasi ja salille!

Uudet asiakkaat

Verkkosivuiltamme löytyy veloitukseton treeniohjelma uusille asiakkaille. Osta ohjelma normaalisti, niin kuin ostaisit jäsenyyden. Sen jälkeen lataa Step2fit -sovellus, rekisteröidy ja aloita treenaaminen treeniohjelman avulla.

Lisää ohjausta treeneihin saat meidän Personal trainereiltamme Joonakselta ja Lasselta. He laativat ohjelmat Step2fit -sovelluksen avulla. Sinun ei tarvitse siis ladata uutta sovellusta!