elokuu fitissä

Koulun alkamisen kunniaksi vietämme elokuussaa nuorten kuukautta ja siitä syystä kaikille nuorille (alle 18v) tarjoamme 8 vko hintaan 30€ ja jokaiselle uudelle asiakkaalllehan kuuluu tämä henkilökohtaisen valmentajan tunti, joten rohkeasti käymään aplikaatiossamme uutiset välilehdellä, mistä löydätte helposti meidän valmentijiemme yhteystiedot.


Kuntosali harjoittelu on toimii tärkeänä osana nuorten kehitystä, varsinkin nykypäivänä kun teknologia on vallannut meidän koeja ja vapaa-ajan toimia isolla otteella. Myös ennen niin helpot, kuten joukkueurheilujen valitseminen nuoren aktiviteetiksi on tullut entistä hankalammaksi pienemmillä paikkakunnilla, koska niin iso osa panoksesta nuoren liikuntatoimen edistämiseksi siirtyy yhä enemmän isoimmille paikkakunnille.


Fit Kurikka haluaa on mukana edistämässä yksilöllistä kehittymistä nuoren elämässä liikunnallisemman ja terveellisemmän tulevaisuuden puolesta. Mitä kyvykkäimmiksi tulemme yksilöllisesti, sen kyvykkäämpiä olemme myös yhteisönä ja sitä enemmän kykenemme tukemaan myös toinen toistamme.


Terveisin

-Jori Saarinen

Toimitusjohtaja

Optishake

Salillemme on asennettu vallankumouksellinen Optishake -juomapalvelu, josta saat helposti ja edullisesti palvelusta kaikki treenijuomat preworkoutista palkkariin suoraan shakeriin kuukausitilauksella, juomapakettina tai yksittäisinä juomina. Voit ostaa juomapaketin shaker +10 juomaa hintaan 22,90€ tai liittyä suoraan kuukausitilaajaksi ja juoda jopa kolme juomaa vaikka joka pvä. Juomat tarjoillaan suoraan omaan shakeriin, jolloin käytöstä ei synny lainkaan jätettä. Palvelussa Puls Nutritionin laadukkaat tuotteet. Uutena myös yksittäisjuomat omaan shakeriin hintaan 2,70€