KESÄKORTTI 2023

Fit Kurikankesäkortti nyt myynnissä hintaan!


Vielä on aikaa ennenkuin kesä edes alkaa ja harjoitteleminen säännööllisesti on todella tärkeä myös kesällä, vaikka kesä kunnosta kaikki puhuvatkin, niin myös kesällä täytyisi pysyä kunnossa.


Kuntosali liikkuminen on liikuntamuodoista helpoin aloittaa ja helpoin yllä pitää, mutta siinä tavallansa piilee myös se haastavuus. Verrattuna esimerkiksi maratooni harjoitteluun, niin kuntosalilla on vähemmän ns menetettävää vaikka välillä jääkin treeni tai kaksi välistä, sen takia monesti sorrumme ajatteluun, että ei tarvitse käydä niin salilla, jolloin säännöllisyys alkaa kärsiä.

Vaikka kuntoilisimmekin reippaasti ulkoilmassa, niin selkeitä hyötyjä pystyy kuntosali tarjoamaan siihen päälle jokatapauksessa lihaskunto harjoitteiden puolella. Yllättävän monesti päätämme kuntosalin sen takia koska ajattelemme liikkuvamme enemmän kesällä syystä tai toisesta, mutta valitettavan monesti tämä on vain pelkästään vuoden ajan muutos ei elämäntapojen muutos mitä monesti kaipaamme.

Jos tämä sattui kolahtamaan omalle kohdalle tai et ole syystä tai toisesta kuntoilun elämys on vielä aloittamatta niin tästä on hyvä napata matkaasi 12 viikon kuntosali kortti kesälle alennettuun hintaan 99€ (norm. 135,70€) hintaan kuuluu tapaaminen yhden henkilökohtaisen valmentajamme kanssa.


Anna meille mahdollisuus auttaa sinua muuttamaan elämäsi!

Lue lisää